sponsoren

Halloween 2022

op .

Ook in 2022 organiseert CV Noord PRoost weer een Halloween Party. Deze tocht zal gehouden worden op 22 oktober. Ook de locatie is weer hetzelfde te weten Het Twentse Ros. Hou deze datum dus vrij. Meer informatie volgt dus hou deze site en of FB goed in de gaten

Rabo ClubSupport 2022

op .

Ook in 2022 doet CV Noord PRoost weer mee met Rabo ClubSupport! Na een succesvolle deelname in zowel 2020 als 2021 hopen we ook nu weer een flink geld bedrag op te halen. Dit jaar willen we de opbrengst gebruiken voor de aanschaf van een geluidsinstallatie voor de optochten.

Vanaf 5 september kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten, waaronder natuurlijk CV Noord PRoost, en stemmen maar! Stemmen kun je tot 27 september.

Geen Carnaval 2022

op .

De Coronacrisis blijft invloed houden op het vieren van Carnaval ook in 2022. Er is besloten dat er in de gemeente Tubbergen geen carnavals optochten worden gehouden. Ook worden in het carnavalsjaar 2022 geen prinsen benoemd en gaan de feesten in de tenten tijdens de carnaval niet door. Laten we ons houden aan de regels en hopen dat we volgend jaar wel weer carnaval kunnen vieren.

Cheque RaboClubSupport

op .

CV Noord PRoost heeft ook in 2021 meegedaan met de Rabo ClubSupport Actie en heeft maar liefst 347,59 Euro mogen ontvangen. We willen natuurlijk graag iederen bedanken voor het stemmen op CV Noord PRoost en de Rabobank natuurlijk voor het bedrag.

#RaboClubSupport #Rabobank #ClubSupportTwenteAchterhoek

Rabo ClubSupport 2021

op .

Ook in 2021 doet CV Noord PRoost weer mee met Rabo ClubSupport! Na een succesvolle deelname in 2020 hopen we nu weer een flink geld bedrag op te halen waarvan we weer mooie activiteiten kunnen organiseren.

Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten, waaronder natuurlijk CV Noord PRoost, en stemmen maar! Stemmen kun je tot 25 oktober.

Halloween

op .

CV Noord PRoost presenteert op 23 okotober een Halloween party voor kinderen (spannend), jong volwassenen (erg spannend) en volwassenen (heel spannend). De locatie van dit evenement is "Scouting Het Twentse Ros". Na afloop is er natuurlijk een gezellige borrel op basis van vrije gift.

Bingo

op .

13 Februari werd voor de derde keer weer de inmiddels beroemde / beruchte bingo van CV Noord PRoost gehouden. Ook dit keer was de organisatie weer in handen van Hedwig, Manon en Astrid.

Fijne Feestdagen

op .

CV Noord PRoost wenst iedereen een fijn Kerstfeest en een zalig Nieuwjaar.

Cheque RaboClubSupport

op .

CV Noord PRoost heeft meegedaan met de Rabo ClubSupport Actie en heeft maar liefst 541,69 Euro mogen ontvangen. We willen graag jullie bedanken voor het stemmen op CV Noord PRoost en de Rabobank natuurlijk voor het bedrag.

#RaboClubSupport #Rabobank #ClubSupportTwenteAchterhoek

Stem op CV Noord PRoost.

op .

 

Ook CV Noord PRoost doet mee met de Rabo ClubSupport Actie. Hierbij verdeelt de Rabobank een bedrag van 220.000 Euro onder verenigingen in Noord en West Twente die meedoen aan de Rabo ClubSupport.

Geen Carnaval 2021

op .

De Coronacrisis heeft ook invloed op het vieren van carnaval in 2021. Er is reeds besloten dat er in de gemeente Tubbergen geen carnavals optochten worden gehouden. Ook worden in het carnavalsjaar 2021 geen prinsen benoemd en gaan de feesten in de tenten tijdens de carnaval niet door. Laten we ons houden aan de regels zodat we volgend jaar wel weer carnaval kunnen vieren.

Spandoek sponsoren Carnaval 2020

op .

Het is het begin van een nieuwe traditie. Aan het begin van onze wijk is er weer een spandoek met alle sponsoren van CV Noord PRoost voor het carnaval voor 2020. Mede dank zij deze sponsoren hebben wij weer een ...

Opening Residentie 2020

op .

De opening van onze residentie voor het carnavalsjaar 2020 is gepland op 15 november 2020. Net zo als vorig jaar houdt CV Noord PRoost haar residentie in de kantine van sporthal de Haambrink. De plannen voor carnaval 2020 zullen worden gepresenteerd en daarna is er tijd voor een borrel / biertje.

De Haambrink is te vinden aan de Almeloseweg 211 in Mariaparochie.

Braderie Sluitersveld

op .

Zoals elk jaar wordt er eind juni een braderie gehouden in de wijk Sluitersveld en wel aan de Ootmarsumsestraat. Dit jaar zal deze braderie gehouden worden op donderdag 27 en vrijdag 28 juni. Dit jaar staat CV Noord PRoost er ook met een stand. Wij van CV Noord PRoost mogen gebruiken maken van de stand van de "De Bloemenschuur". (Mario bedankt). ....

Optochten Harbrinkhoek en Geesteren

op .

Het weekend van 2 en 3 Maart stond in het teken van de carnavalsoptochten in Harbrinkhoek en de optocht in Geesteren. De optocht van 2 Maart in Harbrinkhoek begon om 13:30 uur. Net als de week er voor in Albergen zagen we er weer mooi uit wat resulteerde in een welverdiende 2de plaats. Na een .....

Optocht Albergen 2019

op .

De eerste optocht voor CV Noord PRoost in het carnavalsjaar 2019 vond plaats in Albergen. Door het prachtige weer stonden er dit jaar nog veel meer publiek langs de kant dan de voorgaande jaren. Ook dit jaar hadden de verschillende carnavalsverenigingen weer hun best gedaan om zo mooi mogelijk voor de dag te komen ...

Spandoek sponsoren

op .

Ook dit jaar hangt er aan het begin van onze wijk weer een spandoek met alle sponsoren van CV Noord PRoost voor het carnaval voor 2019. Mede dank zij deze sponsoren hebben wij weer een ...

Jaarvergadering leden CV Noord PRoost

op .

Ook dit jaar houdt CV Noord PRoost een jaarvergadering vooral hun leden. Deze zal gehouden worden op 16 november 2018 in de Haambrink

De Haambrink vindt u aan de Almeloseweg 211 in Mariaparochie.

Nieuw residentie voor CV Noord PRoost

op .

CV Noord PRoost heeft een nieuwe residentie te weten de kantine van Sporthal de Haambrink. Hier zal de CV Noord PRoost niet alleen haar jaarvergadering houden ....

U vindt de Haambrink aan de Almeloseweg 211 in Mariaparochie.

Carnaval 2018

op .

Wat een mooi carnavals jaar is 2018.

Voor het jaar 2018 had CV NoordPRoost gekozen voor het thema Elfen en Trollen. Onze wagen, al zeggen we het zelf zag er weer fantastisch uit, de kleding was weer heel prachtig en onze schminkdames hadden er ook zin want wat zagen we er geweldig uit.

Vrienden van CV Noord PRoost

op .

Een carnavalsvereniging kan niet zonder sponsoren ook CV Noord PRoost niet. Gelukkig hebben we ook ....

Nieuwe sponsor 2018

op .

Ook voor carnaval 2018 zijn weer sponsoren nodig. De eerste die zich heeft aangemeld is RP Financial Consultancy uit Almelo.

Opening Residentie

op .

Vrijdagavond 17 november om 20.00 uur zullen we onze openingsavond houden, met een terugblik op vorig jaar en een vooruit blik naar komend jaar.

Carnaval 2018

op .

Het begint weer te kriebelen bij CV Noord PRoost. Woensdag 18 oktober is  CVNP reeds begonnen met het bouwen van de nieuwe wagen.

Spandoek

op .

Heel trots zijn we. Anders kunnen we het niet omschrijven. Heel trots zijn we op Prins Sebastiaan van de Dubbelkiekers en bestuurslid van CV Noord PRoost.

Sebastiaan wordt Prins Sebastiaan I

op .

Vrijdag 11 november 2016 is bekend gemaakt dat bestuurslid Sebastiaan van de carnavalsvereniging Noord PRoost prins Sebastiaan I geworden is bij CV De Dubbelkiekers.

Het is weer begonnen

op .

CV Noord PRoost is zaterdag 15 oktober weer begonnen met de voorbereiding op Carnaval 2017.

Verslag bijeenkomst 16 maart 2016

op .

Op woensdag 16 maart 2016 heeft bij restaurant Tibbe een bijeenkomst plaats gevonden waarbij CV NoordPRoost heeft terug geblikt op de carnaval van 2016.

Bijeenkomst 16 maart 2016

op .

Woensdag 16 maart zal er om 19:30 een bijeenkomst zijn bij restaurant Tibbe voor geintresseerden uit de wijken Almelo Noord Oost en Markgraven om kennis te maken met CV Noord PRoost.