sponsoren

Carnaval 2018

op .

Wat een mooi carnavals jaar is 2018.

Voor het jaar 2018 had CV NoordPRoost gekozen voor het thema Elfen en Trollen. Onze wagen, al zeggen we het zelf zag er weer fantastisch uit, de kleding was weer heel prachtig en onze schminkdames hadden er ook zin want wat zagen we er geweldig uit.

4 Februari 2018 was het dan zover en konden we onze wagen aan het grote publiek tonen. We liepen namelijk mee in de optocht van Albergen. Op tijd werd onze wagen geparkeerd in Albergen waardoor we een mooi plekje kregen in de optocht. Het was koud maar gelukkig wel droog. Vol enthousiastme begonnen we aan de optocht en dat bleek niet onopgemerkt. We haalden met CV NoordPRoost een welverdiende 5de plaats. Dit werd natuurlijk groots gevierd in onze residentie Tibbe.

2

Bijna een week later liepen we een thuiswedstrijd door mee te doen aan de carnavalsoptocht van Harbrinkhoek, hiervoor doen we het dan ook allemaal. Ook hier hadden we weer een mooi plekje in de optocht. We haalden een nette 3de plaats wat dan ook weer uitbundig gevierd werd maar nu in de feesttent bij Kampkuiper.

Na voor sommigen een wel hele korte nacht moesten we weer vroeg aantreden voor de schmink en het opstellen voor de optocht van Geesteren. Schijnbaar dachten meer verenigingen er zo over want iedereen was er vroeg bij. Om 11:11 begonnen we aan voor ons laatste optocht van het jaar. Hoewel sommige lopers nog zeer moe (lees brak) waren van de nacht ervoor werd dit zeer profesioneel niet getoond aan het publiek dat weer in grote getalen aanwezig was. Vol passie werd de optocht uitgelopen en we haalden dan ook hier een 3de plaats. Dit werd weer gevierd bij Tibbe, onze residentie. Niet iedereen was aanwezig aangezien sommige niet nader te noemen personen ook een dagje ouder worden.

Carnaval 2018 was voor CV NoorPRoost zeer geslaagd en we willen dan daarom ook iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen voor een ongelofelijk mooi carnavalsjaar. Natuurlijk willen we ook onze sponsoren bedanken want zonder deze sponsoren hadden we niet zo mooi voor de dag kunnen komen.